IS ER EEN BELANGRIJK EVENEMENT, OF ZIJN ER NIEUWE PRODUCTEN DIE IN EEN FOLDER AFGEBEELD MOETEN WORDEN?

Is er een evenement waar een fotografisch verslag van moet komen? Of zijn er nieuwe producten ontworpen of laten ontwerpen en komen die binnenkort uit het buitenland… Laat ons dan even spetterende foto’s maken. Moeten die afbeeldingen in een gebruiksaanwijzing komen dan is het nóg belangrijker dat ze duidelijk op de foto staan. Laat er dan toch vooral een professional naar kijken en die afbeeldingen voor je maken.

We zijn gespecialiseerd in de grote aantallen. Met veel routine en lekker vlot maken we de beelden voor jullie.

Studio Kaland, voor zakelijke fotografie

Reclamefotografie, bedrijfsreportages, industriële fotografie, samen te vatten onder de noemer professionele fotografie, allemaal onderdelen ter ondersteuning van een goed verkoopverhaal. Om dit verhaal te laten klinken als een klok, werken we samen met een ervaren redacteur. We doen een interview, peilen de behoefte en bespreken de mogelijkheden. Op cruciale momenten maken we van uw werk spetterende opnamen. Of dat nou voor een advertentie, advertorial of een jaarverslag is. We maken er echt een uniek stukje werk van.

En we hebben kennis van zaken, draaien al behoorlijk lang mee. We hebben menig stukje industrieterrein bezocht in zowel Nederland als in de naburige landen. En altijd proberen we een goed verhaal te maken dat bij u hopelijk ‘omzet verhogend’ werkt. In ieder geval hebben we genoeg tevreden klanten om voor ons te getuigen.

Neem contact op

Heeft u inhoudelijke vragen of bent u geïnteresseerd? Neem gerust even contact met ons op!
Dat kan telefonisch: 0031 6 51 251 711 Maar bij voorkeur per e-mail: info@studiokaland.nl