Klant: KLUTHE BENELUX BV, Bedrijfsreportage

De uitdaging bij bedrijfsreportages is om een verrassend beeld te geven aan de kijker. Of natuurlijk als de klant daarom vraagt, een zo exact mogelijk beeld van het bedrijf. Dat kan zonder poespas en naar wens ook met veel pracht en praal.

Deze reportage voor onze klant Kluthe Benelux, voorheen De Graaff & Baas, geeft een duidelijk beeld van het bedrijf. Deze opnamen zijn een overzicht van de indeling van de gebouwen aan de Produktieweg. Naast fotografie voor productcatalogie, jaarverslagen en jarenlange publicaties van nieuwsbrieven, werd door ons het complete productieproces vastgelegd. Deze ingewikkelde processen zijn altijd aan verandering onderhevig, maar een aantal foto’s zijn actueel gebleven, zoals ook de opnamen van de buitenzijde van het pand.

Kluthe is een vooraanstaand producent van chemische producten en procédés voor oppervlaktebehandeling. In het programma bevinden zich o.a. koelsmeermiddelen, metaalreinigers, ontvettingsmiddelen, fosfateringsmiddelen, lakverdunners, spoelverdunners, finishreinigers en ontlakkingsmiddelen. Ook voor spuitcabines en afvalwaterbehandeling heeft Kluthe diverse producten in huis.

Kijk ook even op: http://www.kluthe.nl

KLUTHE BENELUX BV Fotografie, Reportage www.kluthe.nl/kluthesysteem/