Bedrijfsfotografie, vastleggen van processen
Fotografie is emotie, verkoop is emotie, het in beelden samenvatten en overbrengen van sfeer en emoties.
Zo kan een verhaal over een fabricageproces sneller worden verteld in beelden dan in woorden. En de presentatie van een bedrijf het best worden ondersteund met sfeervolle beelden.
De verkoopafdeling van het bedrijf verteld over het efficiënte fabricageproces, de fotograaf verbeeld de toewijding van de werknemers, verbeeld de essentie van het bedrijf, verbeeld de kwaliteit van het product. Zo’n bedrijfsreportage is te gebruiken voor uiteenlopende publicaties, zoals bijvoorbeeld in een presentatie van een nieuw product of fabricageproces. De bedrijfsreportage is een aanvulling op de databank van beelden.

Bedrijfsfotografie, vastleggen van een evenement, een jubileum, een open dag
Een open dag bij het bedrijf, een feestelijke gelegenheid, juist een moment dat alles er spic en span bij staat. Op zo’n moment is het een uitgelezen moment om het beeldmateriaal voor de website, het jaarverslag of de brochure te fotograferen. Ook een bedrijfsjubileum kan de aanleiding zijn om een uitgebreide fotoreportage te maken en daarmee het verkoopverhaal over uw bedrijf te ondersteunen.

Contact opnemen?
Heeft u inhoudelijke vragen of bent u geïnteresseerd? Neem gerust even contact met ons op!
Dat kan telefonisch: 0031 6 51 251 711 Maar bij voorkeur per e-mail: info@studiokaland.nl